Cuori al mascarpone e pistacchi

Cuori al mascarpone e pistacchi

4.6 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
2 porzioni

Składniki

  • di pistacchi al naturale sgusciati
    50 g
  • di Alchermes
    50 g
  • di acqua
    50 g
  • di scorza di limone (senza la parte bianca)
    3 - 4 pezzi
  • di zucchero
    30 g
  • di yogurt greco bianco
    200 g
  • di mascarpone
    100 g
  • di agar agar
    5 g
  • di miele
    20 g
  • biscotti savoiardi
    6 - 8
  • lamponi freschi, a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 760 kcal / 3179.5 kJ
Białko 17.8 g
Tłuszcz 49 g
Węglowodany 53.1 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 15.2 g
Sód 116 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...