Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di acqua
- 30 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 400 g di farina di forza
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di Emmental, a cubetti (2 cm x 2 cm)
- 16 semi di girasole
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1368.3 kJ / 327 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 305.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpette di riso rosse
40 Min
Insalata di surimi e verdure alla giapponese (TM6)
15min
Omelette verdure e formaggio
30 Min
Crocchette di riso al forno
1h 35min
Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
50 Min
Panini semidolci
1 Std. 30 Min
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Focaccia patate e rosmarino
1 Std.
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2h 35min
Grissini al formaggio
1 Std.
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3 Std.
Lavash (pane armeno)
1 Std. 30 Min