Urządzenia i Akcesoria
枣泥酥
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 块
Składniki
枣泥馅
-
红枣 去核140 克
-
水160 克
面团
-
面粉120 克
-
猪油40 克
-
细砂糖15 克
-
水50 克
油酥
-
面粉90 克
-
猪油 软化50 克
组合
-
红曲粉 装饰用少许
-
水 装饰用少许
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Sód
1.5 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
860.7 kJ /
205.9 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式糕点
10 Przepisów
Chiny
Chiny