橙香薑黃烤雞腿

橙香薑黃烤雞腿

4.7 12 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約6公分)
    800 克
  • 柳橙
    3 顆
  • 蜂蜜
    35 克
  • 橄欖油
    15 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 香菜籽
    1 茶匙
  • 孜然粉
    1 ½ 茶匙
  • 薑黃粉
    2 茶匙
  • 香菜 只取葉子
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 30.4 g
Kalorie 2256.4 kJ / 539.8 kcal
Tłuszcz 38.7 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 22.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...