Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 bílky
- 175 gramů cukru, krupice
- 500 gramů jahod, čerstvých
- 1 čajová lžička moučkového cukru
- 570 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1915 kJ / 457 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 31.7 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čokoládové fondue s ovocem a oříšky
20 min
Tuňákové kuličky
30 min
Moka mousse
15 min
Velikonoční čokoládový Meringue
7h 30min
Jogurtový pohár s lesním ovocem a medem
5 min
Ořechové semifreddo
8h 20 min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Brak ocen
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2h 40 min
Mousse z červeného ovoce
5h
Mousse ze tří druhů čokolády
4h 30 min
Čokoládová pěna se slaným karamelem
45min
Čokoládový mousse
3h 20 min