Wersje kompatybilne
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů olivového oleje
- 5 gramů petržele, čerstvé, pouze lístky
- 5 gramů pažitky, čerstvé, nahrubo nasekané
- 5 gramů šalvěje, čerstvé, pouze lístky
- 5 gramů tymiánu, čerstvého, pouze lístky
- 5 gramů rozmarýnu, čerstvého, pouze lístky
- 1 polévková lžíce hořčice
- 3 stroužky česneku
- 1 čajová lžička fenyklových semínek
- 100 gramů hrušek, bez pecek a na čtvrtky, oloupaných
- 200 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 2000 gramů vepřového boku, bez kosti, bez kůže
- 2 čajové lžičky mořské soli, plus extra k posypání
- 2 ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 2 hlízy fenyklu, na čtvrtky
- 400 gramů hrušek, bez pecek a na čtvrtky, oloupané
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2963.8 kJ / 708.4 kcal
- Białko
- 12.9 g
- Węglowodany
- 13.4 g
- Tłuszcz
- 67.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.4 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 303.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velikonoční challah věnec se sezamem a vejcem
1h 45 min
Trhací chléb s vejci a sušenými rajčaty
1h 30 min
Sous-vide roastbeef
94h 45 min
Plněná rajčata s fetou
Brak ocen
Celozrnný horský chléb
1h 30 min
Bylinkový olej
2 godz. 5 min
Bramborové vafle s chřestem a vejci v košilce
Brak ocen
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Cantuccini di Prato
1h
Puding v páře s malinovým džemem
55min
Francouzské croissanty
12h
Špenátový quiche se žampióny
35 min