Urządzenia i Akcesoria
宮保鳳尾蝦
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
薑20 克
-
油10 克
-
草蝦 去頭、殼,留尾300 克
-
乾辣椒 切段10 根
-
花椒粒½ 茶匙
-
紅辣椒油10 克
-
醬油膏10 克
-
米酒10 克
-
糖10 克
-
蔥 切段(約3公分)20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
20.4 g
Kalorie
908 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan