Urządzenia i Akcesoria
啤酒燉豬腳
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
水 (川燙用)1000 克
-
蔥 切段10 克
-
薑 切片10 克
-
米酒15 克
-
豬腳 切塊(約5公分)800 克
-
油15 克
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
新鮮紅辣椒 去蒂頭、略拍扁15 克
-
薑黃粉¼ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
麥芽啤酒600 克
-
醬油100 克
-
八角1 粒
-
冰糖15 克
-
紅蘿蔔 去皮、切塊(約3公分)150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
51.2 g
Kalorie
3524.9 kJ /
843.3 kcal
Tłuszcz
39.6 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
56.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
下班後輕鬆煮
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan