啤酒燉豬腳

啤酒燉豬腳

4.8 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • (川燙用)
    1000 克
  • 切段
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 米酒
    15 克
  • 豬腳 切塊(約5公分)
    800 克
  • 15 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 去蒂頭、略拍扁
    15 克
  • 薑黃粉
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 麥芽啤酒
    600 克
  • 醬油
    100 克
  • 八角
    1 粒
  • 冰糖
    15 克
  • 紅蘿蔔 去皮、切塊(約3公分)
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 51.2 g
Kalorie 3524.9 kJ / 843.3 kcal
Tłuszcz 39.6 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 56.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...