滷油豆腐

滷油豆腐

4.3 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 完整食譜

Składniki

  • 黑麻油
    20 克
  • 老薑 切片
    10 克
  • 切段(約4公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 略拍扁
    15 克
  • 醬油
    120 克
  • 冰糖
    30 克
  • 600 克
  • 八角
    1 粒
  • 肉桂棒
    1 枝
  • 滷包 (約15克)
    1 包
  • 油豆腐
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 29.5 g
Kalorie 2694 kJ / 644.5 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 7.5 g
Węglowodany 61.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...