Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva
- 4 lomos de bacalao desalado con piel (de 150-180 g c/u)
- 100 g de hojas de espinaca frescas
- 600 g de agua
- 1 pastilla de caldo de ave
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz de grano redondo
- 100 g de sobrasada ibérica (en trozos)
- 40 g de miel
- 50 g de nata
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3245 kJ / 776 kcal
- Białko
- 57.5 g
- Węglowodany
- 51.7 g
- Tłuszcz
- 36.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 6871.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40min
Wellington de pavo con salsa de champiñones
1h 40min
Tostas de crema de salmón y lombarda
20 Min
Ensalada de hinojo y naranja
15 Min
Cóctel de nieve
15 Min
Milhojas de patatas
1 Std. 30 Min
Turrón de chocolate con palomitas caramelizadas
2h 40min
Bisque de langostinos a la vainilla
1 Std.
Salmón en costra de tomate con arroz
30min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45min
Lasaña 3.0
1 Std. 30 Min
Sorbete de limón con cava
5 Min