Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva
- 4 lomos de bacalao desalado con piel (de 150-180 g c/u)
- 100 g de hojas de espinaca frescas
- 600 g de agua
- 1 pastilla de caldo de ave
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz de grano redondo
- 100 g de sobrasada ibérica (en trozos)
- 40 g de miel
- 50 g de nata
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3245 kJ / 776 kcal
- Białko
- 57.5 g
- Węglowodany
- 51.7 g
- Tłuszcz
- 36.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 6871.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Provolone con langostinos
25min
Lasaña 3.0
1h 30min
Bombones Navideños
1h
Milhojas de patatas
1h 30min
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20min
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30min
Conoce Thermomix®
1h 30min
Cóctel especiado navideño
30min
Bisque de langostinos a la vainilla
1h
Cóctel de nieve
15min
Tostas de crema de salmón y lombarda
20min
Sorbete de limón con cava
5min