Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di sedano rapa a pezzi, che entrino attraverso il foro del coperchio dell'Affettatutto
Remoulade
-
130
g di olio di semi di girasole
lub 130 g di olio extravergine di oliva - 1 tuorlo d'uovo
- 1 cucchiaino di senape
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di aceto di vino rosso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 343 kJ / 82.2 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 42.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2 Std.
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Remoulade di sedano rapa
10min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1 Std. 30 Min
Torta ai frutti rossi
3h
Buddha bowl riso, verdure e pollo (TM6)
1 Std.
Arrosto di vitello con asparagi confit
2 Std.
Porri con salsa di soia alla senape
45 Min
Grissini al sesamo
2 Std. 30 Min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 Std. 30 Min
Scalogno insaporito (350 g)
25 Min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min