![Panini morbidi dolci Panini morbidi dolci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85963e1eb8c526c07c13205a79ee79bd/Derivates/0344c6f64f03550972383d335456410e396c4402.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 60 g di zucchero
- 60 g di burro a pezzi + q.b.
- 400 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 625 kJ / 149.4 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 28.1 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 124.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Impasto per pane veloce
45min
Panini semidolci
1 Std. 30 Min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40min
Paninetti soffici allo yogurt
1h 50min
Michetta (TM6)
6h 30 min
Riccioli mantovani
1h 20min
Focaccia a bastone
5 Std.
Barrette ai cereali e caramello (senza glutine)
40min
Merendine yo-yo
1h
Pop corn di patate
1 Std. 30 Min
Impasto base per pane
1h
Impasto per pizza integrale
2h