Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 60 g di zucchero
- 60 g di burro a pezzi + q.b.
- 400 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 625 kJ / 149.4 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 28.1 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 124.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini al latte e burro
3 Std. 30 Min
Grissini al sesamo
2h 30min
Panini semidolci
1 Std. 30 Min
Treccia al latte
2h 30min
Panini al latte dolci
12h
Pane dolce per la colazione
1 Std. 30 Min
Piadina (vegan)
45min
Focaccia a bastone
5h
Impasto base per pane
1h
Treccine allo yogurt
6h 30 min
Focaccia al latte
6h 30 min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 godz.