Urządzenia i Akcesoria
Panini morbidi dolci
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 pezzi
Składniki
-
300 g di acqua
-
10 g di lievito di birra disidratato
-
60 g zucchero
-
60 g di burro a pezzi + q.b.
-
400 g di farina manitoba
-
200 g di farina tipo 00
-
5 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
124.4 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
625 kJ /
149.4 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
28.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panini al latte e burro
3 godz. 30 min
Treccine allo yogurt
6 godz. 30 min
Impasto base per pane
1 godz.
Pizzette
3 godz. 40 min
Pane al rosmarino
4 godz.
Panini al latte dolci
12 godz.
Panini semidolci
1 godz. 30 min
Panini dolci al latte
2 godz. 40 min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Focaccia
6 godz.
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min