Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1700 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 200 g di pomodori datterino a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 823.1 kJ / 196.8 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 39.4 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 497.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia a bastone
5 Std.
Cornetto di Matera
4h 30min
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.
Pane al latticello
18 Std.
Pane ai cereali
3 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pane semplice
4 Std.
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza napoletana
9h