Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucharada de sal gorda
- 250 g de rigatoni
- ½ pollo asado en su jugo
- 600 g de leche entera
- 1 cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 hoja de laurel seca
- 75 g de mantequilla en trozos
- 55 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 35 g de vino Pedro Ximénez
- 100 g de foie mi-cuit de pato
- 50 g de queso emmental rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3026 kJ / 723 kcal
- Białko
- 27.3 g
- Węglowodany
- 66.8 g
- Tłuszcz
- 37.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 2263.8 mg
Alternatywne przepisy
Gratén de huevos rellenos de pollo
45 min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40min
Colines tres sabores
Brak ocen
Empanadillas de hamburguesa
30min
Lasaña boloñesa con pan
1u. 45min
Fondue de queso en calabacitas con gambones salteados
1u.
Langostinos en salsa caramelizada de coco
25min
Fillet mignon con puré de patata rústico y espinacas a la crema - EEUU
1h 15min
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Ternera en costra de hojaldre con mostaza
2u.
Rosti de patata
40min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min