Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucharada de sal gorda
- 250 g de rigatoni
- ½ pollo asado en su jugo
- 600 g de leche entera
- 1 cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 hoja de laurel seca
- 75 g de mantequilla en trozos
- 55 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 35 g de vino Pedro Ximénez
- 100 g de foie mi-cuit de pato
- 50 g de queso emmental rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3026 kJ / 723 kcal
- Białko
- 27.3 g
- Węglowodany
- 66.8 g
- Tłuszcz
- 37.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 2263.8 mg
Alternatywne przepisy
Coca mar y tierra
55min
Terrina de legumbre con brócoli y puré de batata
1h
Tarta trenza rellena de cerdo
40 min
Nidos de espaguetis con verduras
50min
Lubina al vapor con aceite de albahaca sobre cremoso de patata
40 min
Salmón Wellington con setas a la crema
45 min
Pizza con crema de calabaza, queso ahumado y beicon curado
3h 50min
Sopa francesa de cebolla
1h
Canelones de carrilleras con setas
2h
Meloso de pasta
20 min
Galette de pollo, batata y champiñones
2 Std. 10 Min
Mac and Cheese picante con salchichas
1h