Urządzenia i Akcesoria
四喜面筋煲
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
干香菇30 克
-
干黄花菜30 克
-
黑木耳,干的5 克
-
水 浸泡用适量
-
淀粉5 克
-
水40 克
-
油面筋 撕开10 个
-
油30 克
-
蘑菇100 克
-
笋50 克
-
胡萝卜50 克
-
老抽5 克
-
生抽15 克
-
蚝油10 克
-
糖10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 人份
Sód
1833.8 mg
Białko
30.6 g
Kalorie
3240 kJ /
775 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Błonnik
15.4 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
78.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年味
10 Przepisów
Chiny
Chiny