Urządzenia i Akcesoria
香葱鳝丝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
油20 克
-
姜2 片
-
蒜头15 克
-
鳝鱼 鳝丝250 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
老抽2 茶匙
-
生抽2 茶匙
-
糖15 克
-
料酒30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.9 g
Kalorie
658.3 kJ /
157.3 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny