香葱鳝丝

香葱鳝丝

4.0 17 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 20 克
  • 2 片
  • 蒜头
    15 克
  • 鳝鱼 鳝丝
    250 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 老抽
    2 茶匙
  • 生抽
    2 茶匙
  • 15 克
  • 料酒
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.9 g
Kalorie 658.3 kJ / 157.3 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 8.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...