Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g ulei
- 2 căței de usturoi
- 500 g ceafă de porc, fără os, tăiată cuburi (3 cm), zvântată cu hârtie absorbantă
- 4 - 6 prize boia de ardei, dulce
- 200 g morcovi, tăiați bucăți
- 30 g frunze de pătrunjel proaspăt, plus pentru decor
- 250 g ceapă, tăiată felii
- 300 g orez sălbatic
- 30 g pastă de roșii (concentrat)
- 700 g apă
- ½ linguriță chimion măcinat
- piper negru măcinat, după gust
- 40 g prune uscate, fără sâmburi
- 5 g frunze de salvie, proaspete
- 10 g coriandru, frunze proaspete, plus pentru decor
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2917 kJ / 696 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 181 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30 Min
Curcan cu legume la borcan, cu orez
1h 10min
Pui cu ardei gras
1 godz.
Pilaf aromat cu pui
1h 20min
Orez cu cârnați, în stil Hong Kong
55 min
Tocăniță de porc cu ardei
40min
Rulouri de vită pizzaiola
1h 10min
Salată cu carne și rucola
35 min
Pui San Fernando
55 min
Sandviciuri calde, cu brânză și ciuperci
2 godz. 10 min
Tăiței curry cu carne de porc
45min
Pulpe de pui sous-vide
1 godz. 35 min