Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan, coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
- 250 g de champignons bruns frais, entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
- 1 - 2 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive vierge extra
- le zeste d'½ citron non traité
- 30 g de jus de citron
- ¼ c. à thé de sel
- ½ c. à thé de poivre blanc moulu
- 5 g de feuilles de persil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 253 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Haricots frits
4hod. 10min
Porc effiloché (Cochinita pibil)
4sa
Truffes au moka
Brak ocen
Bao aux champignons effilochés en sauce BBQ
1h 15min
Poires sous-vide à la cannelle
2 Std. 5 Min
Long Island Icetea
5 menit
Fagotto napoletano
Brak ocen
Tortiglioni à la saucisse et aux champignons
35 dk
Mousse au jambon
10 Min
Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat
1 godz. 40 min
Crème vanillée aux sablés et aux fraises
1 godz. 45 min
Frappé fraise-chocolat
10 Min