桃胶炖奶

桃胶炖奶

4.2 5 rating
Przygotowanie 8 godz.
Czas całkowity 8 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 干桃胶
    50 克
  • 浸泡用
    适量
  • 1000 克
  • 红枣 去核
    100 克
  • 冰糖
    50 克
  • 牛奶
    200 克
  • 枸杞
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 50.5 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 704.6 kJ / 168.4 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...