捶鸡

捶鸡

3.8 4 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 淀粉
    15 克
  • 适量,依个人口味调整
  • 蛋清
    1 颗
  • 料酒
    20 克
  • 猪油 适量,涂抹用
  • 约800克,选择三黄鸡最佳
    1 只
  • 蒸煮用
    600 克
  • 香菜 切碎
    5 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 39.5 g
Kalorie 1486.3 kJ / 355.3 kcal
Tłuszcz 18.8 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...