Urządzenia i Akcesoria
捶鸡
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
淀粉15 克
-
盐 适量,依个人口味调整
-
蛋清1 颗
-
料酒20 克
-
猪油 适量,涂抹用
-
鸡 约800克,选择三黄鸡最佳1 只
-
水 蒸煮用600 克
-
香菜 切碎5 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
39.5 g
Kalorie
1486.3 kJ /
355.3 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny