炒红苋菜

炒红苋菜

3.7 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 黑芝麻油
    15 克
  • 切丝
    10 克
  • 红苋菜 切段
    300 克
  • 10 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.85 g
Kalorie 395 kJ / 94 kcal
Tłuszcz 5.91 g
Błonnik 4.72 g
Węglowodany 5.825 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...