Urządzenia i Akcesoria
手撕面包
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
10 人份
Składniki
-
山核桃仁80 克
-
牛奶240 克
-
水330 克
-
2 茶匙 干酵母粉新鲜酵母 掰碎20 克
-
黄油 切块150 克
-
50 克 红糖糖50 克
-
高筋面粉450 克
-
盐1 茶匙
-
柠檬汁30 克
-
红糖250 克
-
肉桂粉2 茶匙
-
黄油 涂抹用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
0.3 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
1940.1 kJ /
463.4 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
67.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亲子时光
16 Przepisów
Chiny
Chiny