Schiacciata au saumon fumé

Schiacciata au saumon fumé

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 morceaux

Składniki

  • 400 g de farine de blé
  • 150 g de jus de betterave rouge naturel, sans sucre
  • 5 g de levure déshydratée
  • 1 c. à soupe de miel
  • 20 g d'huile d'olive plus extra pour graisser
  • 120 g d'eau
  • ½ c. à café de sel
  • 3 - 4 brins de romarin frais en morceaux, plus un supplément pour la garniture
  • 1 - 2 d'oignons rouges coupé en cercles (environ 2 mm)
  • 1 - 2 pincées de gros sel
  • 100 g de saumon fumé en tranches

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 morceaux

Kalorie 199 kcal / 832 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 514 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...