Urządzenia i Akcesoria
Taart met peer en brie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porties
Składniki
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (opcjonalnie) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
434 mg
Białko
15 g
Kalorie
2100.3 kJ /
502 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pompoen & Peer
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Brak ocen
Vegetarische Wellington
2 godz. 10 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 godz.
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 godz. 30 min
Halloween-worstvingers
1 godz.
Hainanese kiprijst
1 godz. 20 min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 godz. 40 min
Portugees brood (Pão de água)
3 godz. 30 min