Urządzenia i Akcesoria
Groentensaus voor pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
uien in helften gesneden100 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie20 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
courgette in stukken gesneden300 g
-
verse champignons in stukken gesneden100 g
-
tomatenblokjes uit blik of vers500 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen¼ tl
-
gedroogde basilicum1 tl
-
ongezouten boter1 tl
-
verse basilicumbladeren in stukjes gesneden8
-
verse peterselie (opcjonalnie) alleen de blaadjes, gehakt1 - 2 el
-
geraspte Parmezaanse kaas (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
5 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Koken van speltgraan
Brak ocen
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 godz. 35 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Crostini met champignons en fontinakaas
Brak ocen
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Vinaigrette van paprika's
Brak ocen
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min