Urządzenia i Akcesoria
Aspergesoep met citroen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 porties
Składniki
-
groene asperges geschild250 g
-
witte asperges geschild500 g
-
vers citroengras in stukken2 stengels
-
water500 g
-
ui gehalveerd100 g
-
boter koud, in stukken50 g
-
bloemige aardappelen in blokjes (2 cm)100 g
-
droge witte wijn100 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta2 tl
-
kokosmelk100 g
-
zout volgens smaak1 tl
-
citroen liefst biologisch, de schil en het sap½
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
currypoeder4 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
4.8 g
Kalorie
942.2 kJ /
225.2 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asperge
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 min
Zoetzure dhal
Brak ocen
Romige aspergesoep
25 min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Brak ocen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 godz.
Hollandaisesaus
15 min
Aardappel-preisoep
40 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Chocolademousse met sinaasappel
2 godz. 20 min
Romige erwtensoep
40 min