Urządzenia i Akcesoria
红苋菜炒小鳀鱼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜头2 瓣
-
油20 克
-
小鳀鱼干 用水冲洗,沥干10 克
-
水30 克
-
红苋菜 一切二300 克
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.989 g
Kalorie
291 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
5.33 g
Błonnik
1.957 g
Węglowodany
2.276 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny