Urządzenia i Akcesoria
Crema di mandorle e cioccolato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
1 vasetto
Składniki
-
100 g di zucchero
-
150 g di mandorle
-
80 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) a pezzi
-
75 g di burro morbido, a pezzi
-
100 g di latte
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
46 g
Kalorie
9659 kJ /
2308 kcal
Tłuszcz
170 g
Błonnik
24.6 g
Węglowodany
150 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Regali deliziosi
23 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pane rustico
2 godz.
Carote di pasta sfoglia
1 godz.
Omini di pan di zenzero alla mela
Brak ocen
Insalata di barbabietola con rafano (TM5)
10 min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Gelato alla frutta
5 min
Pizza con la zucca
1 godz.
Panini cotti a vapore
2 godz. 10 min
Smoothie alla frutta
5 min
Pane ai semi di lino
1 godz. 30 min
Pane cosacco
16 godz.
Frullato iperproteico banana e datteri
5 min