Panna cotta alle pesche
TM6

Panna cotta alle pesche

4.9 (10 ocen)

Składniki

  • 3 fogli di gelatina
  • 300 g di panna (30-40% di grassi)
  • 200 g di latte
  • 100 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 200 g di pesche a fette o dadini (1 cm)
  • 20 g di burro
  • 1 cucchiaino di succo di limone
  • 2 cucchiai di pistacchi tritati
    lub 2 cucchiai di noci pecan tritate
  • 2 rametti di menta piperita fresca, le foglioline

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1320 kJ / 315.5 kcal
Białko
3.9 g
Węglowodany
23.9 g
Tłuszcz
23.6 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Błonnik
0.8 g
Sód
38.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy