Panna cotta alle pesche

Panna cotta alle pesche

4.8 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 porzioni

Składniki

  • 3 fogli di gelatina
  • 300 g di panna (30-40% di grassi)
  • 200 g di latte
  • 100 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 200 g di pesche a fette o dadini (1 cm)
  • 20 g di burro
  • 1 cucchiaino di succo di limone
  • 2 cucchiai di pistacchi tritati
    2 cucchiai di noci pecan, tritate
  • 2 rametti di menta piperita fresca le foglioline

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 38.7 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 1320 kJ / 315.5 kcal
Tłuszcz 23.6 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 14.1 g
Węglowodany 23.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...