Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro per imburrare
-
650
g di pere dure, tagliate in
4 spicchi (se grandi in 8) - 100 g di zucchero
- 100 g di uvetta
- 500 g di farina
- 1 ½ cucchiaio di lievito in polvere
- 1 cucchiaio di cacao in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 200 g di noci miste, intere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 868 kJ / 207 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Base per pizza
49 Std. 30 Min
Mississippi Cake chiara
1h 15min
Maionese
5 Min
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
Brak ocen
Tortina al cioccolato e limone
Brak ocen
Muffin salati alle verdure
45 min
Torta salata con funghi
45 min
Lasagne alle lenticchie
1h 15min
Polenta ai porri con topping di castagne
Brak ocen
Crostata al rabarbaro
55min
Vellutata di zucca e cocco
45 min
Pesto alla genovese
10min