Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro per imburrare
-
650
g di pere dure, tagliate in
4 spicchi (se grandi in 8) - 100 g di zucchero
- 100 g di uvetta
- 500 g di farina
- 1 ½ cucchiaio di lievito in polvere
- 1 cucchiaio di cacao in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 200 g di noci miste, intere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 868 kJ / 207 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale in cassetta
4h
Spätzli alla crema di verza
Brak ocen
Crema di mandorle e cioccolato
Brak ocen
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Torta allo yogurt
1h 40min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Pizza alle verdure
2h 5min
Sformato alle verdure
45min
Biscotti alla quinoa
Brak ocen
Muffin con carote e noci
45min
Gelato alla frutta
5min
Torta salata alle verdure
1 godz.