Urządzenia i Akcesoria
Ingwer-Knoblauch-Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
550 g
Składniki
-
Ingwer, frisch geschält, in Stücken (ca. 2 cm)250 g
-
Knoblauch, frisch geschält250 g
-
Salz2 TL
-
RapsölSonnenblumenöl2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 550 g
Sód
2411 mg
Białko
18 g
Kalorie
2749 kJ /
656 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix x Karma Food
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Eierlikör mit ganzen Eiern
25 min
Feigensenf
55 min
Red Onion Whisky Marmelade
50 min
Vietnamesisch eingelegte Karotten mit Rettich (Do Chua)
2 godz.
Bärlauchpesto
20 min
Staubzucker
5 min
Ingwersalzpaste
30 min
Powidl
8 godz.
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Vanillezucker
72 godz.
Erdbeermarmelade
25 min
Wurstaufstrich
10 min