Urządzenia i Akcesoria
Ingwer-Knoblauch-Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
550 g
Składniki
-
Ingwer, frisch geschält, in Stücken (ca. 2 cm)250 g
-
Knoblauch, frisch geschält250 g
-
Salz2 TL
-
RapsölSonnenblumenöl2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 550 g
Sód
2411 mg
Białko
18 g
Kalorie
2749 kJ /
656 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix x Karma Food
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Kraut mit Karotten fermentiert (mit Gemüsestyler)
168 godz. 30 min
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30 min
Semmelbrösel
5 min
Staubzucker
5 min
Ingwersalzpaste
30 min
Italienische Tomatensauce
2 godz. 5 min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 godz.
Fruchtiges Tomatenketchup
2 godz. 25 min
Orangenpaste
30 min
Erdbeereis
5 min
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25 min
Champignonsauce
30 min