Ingwer-Knoblauch-Paste

Ingwer-Knoblauch-Paste

5.0 33 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
550 g

Składniki

  • Ingwer, frisch geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
    250 g
  • Knoblauch, frisch geschält
    250 g
  • Salz
    2 TL
  • Sonnenblumenöl
    2 EL
    Rapsöl

Wartości odżywcze na 550 g

Kalorie 656 kcal / 2749 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 93 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Sód 2411 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...