Ingwer-Knoblauch-Paste

Ingwer-Knoblauch-Paste

5.0 40 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
550 g

Składniki

  • Ingwer, frisch geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
    250 g
  • Knoblauch, frisch geschält
    250 g
  • Salz
    2 TL
  • Sonnenblumenöl
    2 EL
    Rapsöl

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 550 g

Sód 2411 mg
Białko 18 g
Kalorie 2749 kJ / 656 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 93 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...