Urządzenia i Akcesoria
Heidelbeer-Cheesecake-Eis
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 15 godz.
8 Portionen
Składniki
Cheesecake-Eiscreme
-
Zucker150 g
-
Eidotter6
-
Milch 3,6% Fett260 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Salz½ TL
-
Schlagobers, 36% Fett430 g
-
Frischkäse250 g
Heidelbeersauce und Fertigstellung
-
frische Heidelbeeren250 g
-
Zucker180 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
310 mg
Białko
7 g
Kalorie
2088 kJ /
499 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2 godz.
Maronireis mit Vanilleeis und Schokosauce
15 min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 min
Pink Super Smoothie
5 min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 min
Osternest aus Germteig
2 godz.
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 godz.
Germknödel mit Vanillesauce
1 godz. 10 min
Erdbeereis
5 min
Pan Bolo Brotpudding
1 godz. 25 min
Apfelfleck mit Streusel
1 godz. 40 min
Bunte Donuts
2 godz. 40 min