Urządzenia i Akcesoria
Heidelbeer-Cheesecake-Eis
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 15 godz.
8 Portionen
Składniki
Cheesecake-Eiscreme
-
Zucker150 g
-
Eidotter6
-
Milch 3,6% Fett260 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Salz½ TL
-
Schlagobers, 36% Fett430 g
-
Frischkäse250 g
Heidelbeersauce und Fertigstellung
-
frische Heidelbeeren250 g
-
Zucker180 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
310 mg
Białko
7 g
Kalorie
2088 kJ /
499 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger Berry Shot
15min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Rotes Sauerkraut mit karamellisierten Birnen
40min
Skyr-Vanille-Himbeereis (low fat)
10h 45min
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15h
Chai-Latte Eiscreme
15h 30min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Hexenschaum
35min
Vanillekipferl-Tiramisu im Glas
4h
Bunte Donuts
2h 40min
Einfache Cremeschnitte
3h 45min
Windringerl
3h