Urządzenia i Akcesoria
Rasgula (Dessert)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Paneer Käse selbst gemacht (siehe Tipp), in Stücken450 g
-
Reismehl70 g
-
Wasser1500 g
-
Zucker300 g
-
Zimtstange1
-
Nelken4
-
Kardamom, gemahlen1 TL
-
Pistazien, gehackt4 EL
-
Mandelblättchen4 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
2 mg
Białko
13 g
Kalorie
2322 kJ /
555 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
120 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix x Karma Food
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Dattel-Hafer-Drink
20min.
Boba Cheesecake
6hod. 45min.
Lachs nach arabischer Art mit heurigen Erdäpfeln
45min.
Paneer
3hod. 20min.
Walnuss-Sauerkraut-Brownie
1hod.
Orientalischer Brunch
1hod. 20min.
Tikka-Paste
1hod.
Key Lime Pie Eiscreme
5hod. 15min.
Currypaste mit frischem Kurkuma
40min.
Cheese Shortbreads
1hod. 15min.
Marokkanisches Dessertgebäck (Briouats)
35min.
Kimchi
74hod. 15min.