Urządzenia i Akcesoria
Rasgula (Dessert)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Paneer Käse selbst gemacht (siehe Tipp), in Stücken450 g
-
Reismehl70 g
-
Wasser1500 g
-
Zucker300 g
-
Zimtstange1
-
Nelken4
-
Kardamom, gemahlen1 TL
-
Pistazien, gehackt4 EL
-
Mandelblättchen4 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
2 mg
Białko
13 g
Kalorie
2322 kJ /
555 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
120 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix x Karma Food
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1h
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Paneer
3h 20min
Palak Paneer mit Reis
45min
Paneer
5h 30min
Kumquats mit Schwips
2h
Harissa
20min
Orangeroter Aivar-Hummus
1h 15min
Korma Paste
1h 15min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4h 40min
Schokonussaufstrich
1h
Kimchi
74h 15min