Urządzenia i Akcesoria
Kichererbsen-Cracker (glutenfrei, vegan)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
50 Stück
Składniki
-
Kichererbsenmehl etwas mehr zum Bemehlen140 g
-
Mohn20 g
-
Rosmarin, getrocknet2 TL
-
Backpulver1 TL
-
Salz½ - 1 TL
-
Wasser60 g
-
Öl20 g
-
Sesamsamen1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
32 mg
Białko
1 g
Kalorie
62 kJ /
15 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bewusst Naschen
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Apfel-Dattel-Früchtebrot (glutenfrei)
1 godz. 20 min
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50 min
Linsenchips
1 godz.
High Protein Eis am Stiel
4 godz. 30 min
Linsenwraps (glutenfrei, vegan)
3 godz. 40 min
Walnuss-Spinat-Chutney
45 min
Mandelkuchen (glutenfrei)
55 min
Gemüseaufstrich
1 godz.
Nurkorn-Brot
13 godz. 30 min
Bananen-Haferflocken-Kekse
30 min
High Protein Brot (glutenfrei)
9 godz. 30 min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min