Urządzenia i Akcesoria
番茄肥牛盖饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
肥牛片300 克
-
沸水 汆烫用适量
-
水 蒸煮用1200 克
-
米 淘洗干净沥干350 克
-
洋葱 切块50 克
-
蒜头3 瓣
-
黄油30 克
-
番茄 切块500 克
-
花雕酒15 克
-
蚝油30 克
-
生抽20 克
-
细砂糖½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
番茄沙司80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
829.3 mg
Białko
20.7 g
Kalorie
2322 kJ /
555.5 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
82.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选 2022
12 Przepisów
Chiny
Chiny