番茄肥牛盖饭

番茄肥牛盖饭

4.8 12 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 肥牛片
    300 克
  • 沸水 汆烫用
    适量
  • 蒸煮用
    1200 克
  • 淘洗干净沥干
    350 克
  • 洋葱 切块
    50 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 黄油
    30 克
  • 番茄 切块
    500 克
  • 花雕酒
    15 克
  • 蚝油
    30 克
  • 生抽
    20 克
  • 细砂糖
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 番茄沙司
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 829.3 mg
Białko 20.7 g
Kalorie 2322 kJ / 555.5 kcal
Tłuszcz 16.6 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 82.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...