白菜葱花奶油培根

白菜葱花奶油培根

4.8 13 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 卷心菜
    1 颗
  • 培根 切2×2厘米片
    140 克
  • 白葡萄酒
    50 克
  • 洋葱 切丝
    50 克
  • 60 克
  • 黄油
    20 克
  • (约½平茶匙)
    2 克
  • 现磨黑胡椒粉 依个人口味调整
    少许
  • 稀奶油
    100 克
  • 切葱花
    2 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1100.8 mg
Białko 21.4 g
Kalorie 2280 kJ / 545.5 kcal
Tłuszcz 38.1 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 21.7 g
Węglowodany 27.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...