Urządzenia i Akcesoria
白菜葱花奶油培根
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
卷心菜1 颗
-
培根 切2×2厘米片140 克
-
白葡萄酒50 克
-
洋葱 切丝50 克
-
水60 克
-
黄油20 克
-
盐 (约½平茶匙)2 克
-
现磨黑胡椒粉 依个人口味调整少许
-
稀奶油100 克
-
葱 切葱花2 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1100.8 mg
Białko
21.4 g
Kalorie
2280 kJ /
545.5 kcal
Tłuszcz
38.1 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
21.7 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家庭小酒馆
15 Przepisów
Chiny
Chiny