Urządzenia i Akcesoria
蒜香蛋黄酱配土豆
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
特级初榨橄榄油65 克
-
葵花籽油65 克
-
蒜头2 瓣
-
蛋1 颗
-
盐1 小撮
-
柠檬汁4 - 5 滴
-
水 蒸煮用500 克
-
土豆 去皮切2×2厘米块400 克
-
新鲜意大利芹 切末适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
164.4 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
2215.3 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
25.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
风味西班牙
5 Przepisów
Chiny
Chiny