蒜香蛋黄酱配土豆

蒜香蛋黄酱配土豆

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 特级初榨橄榄油
    65 克
  • 葵花籽油
    65 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 1 颗
  • 1 小撮
  • 柠檬汁
    4 - 5 滴
  • 蒸煮用
    500 克
  • 土豆 去皮切2×2厘米块
    400 克
  • 新鲜意大利芹 切末
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 164.4 mg
Białko 5.9 g
Kalorie 2215.3 kJ / 530 kcal
Tłuszcz 45 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Węglowodany 25.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...