客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)

客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份

Składniki

  • 仙草乾
    35 克
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約3-4公分)
    600 克
  • 1300 克
  • 1 大匙
  • 新鮮香菇 (約50克),切片
    3 朵
  • 紅棗
    12 粒
  • 米酒
    1 茶匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 枸杞
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 19.3 g
Kalorie 865 kJ / 206 kcal
Tłuszcz 12.3 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...