Urządzenia i Akcesoria
Salsa martajada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
350 g
Składniki
-
8 dientes de ajo
-
20 g de chile de árbol seco
-
20 g de chile guajillo
-
20 g de chile pasilla
-
300 g de aceite de oliva
-
1 cucharada de sal de grano
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1631 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
3450.4 kJ /
824.7 kcal
Tłuszcz
86.5 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilaquiles Rojos
25 min
Sopa de tortilla
40 min
Tinga de pollo TM6
30 min
Chilaquiles rojos
25 min
Chilaquiles divorciados
1 godz.
Salsa roja de molcajete
10 min
Chamoy
20 min
Salsa verde cocida
30 min
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Enchiladas suizas
1 godz.
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min