Urządzenia i Akcesoria
Salsa martajada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
350 g
Składniki
-
8 dientes de ajo
-
20 g de chile de árbol seco
-
20 g de chile guajillo
-
20 g de chile pasilla
-
300 g de aceite de oliva
-
1 cucharada de sal de grano
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1631 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
3450.4 kJ /
824.7 kcal
Tłuszcz
86.5 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pollo con mole
1 godz.
Chiles en nogada
1 godz.
Chilaquiles Rojos
25 min
Salpicón de res
1 godz.
Chilaquiles rojos
25 min
Chamoy
20 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Salsa verde cocida
30 min
Chilaquiles divorciados
1 godz.
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Salsa roja de molcajete
10 min