
Urządzenia i Akcesoria
Salsa verde cruda
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1000 g
Składniki
-
500 g de tomate verde
-
100 g de cebolla
-
40 g de chiles verdes
-
1 diente de ajo
-
2 cucharaditas de sal
-
300 g de aguacate deshuesado, sin cáscara y en mitades
-
20 g de cilantro picado
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
70.8 kcal /
296.1 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
469.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

EL SABOR DE SIEMPRE
55 Przepisów
Meksyk
Meksyk