Urządzenia i Akcesoria
Gelatina de mango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
10 porciones
Składniki
-
1000 g de agua
-
1 sobre gelatina en polvo sabor mango (p. ej. Jell-O®)
-
1 cda de grenetina en polvo
-
100 g de queso crema
-
2 mangos manila, uno solamente la pulpa y otro en cubitos, separados
-
500 g de yogur de mango
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
3 g
Kalorie
454 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DE MI COCINA A TU COCINA
59 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Crema de chile poblano
25 min
Crema de elote
20 min
Atole de guayaba
40 min
Pan de elote
2 godz.
Agua de Horchata
10 min
Chilaquiles rojos
25 min
Gelatina de rompope
5 godz. 20 min
Agua de Guayaba con jamaica
15 min
Gelatina de cajeta
4 godz.
Agua de melón y guayaba
10 min
Salsa verde cocida
30 min
Gelatina de mazapán
2 godz.