Gelatina de mango

Gelatina de mango

4.2 65 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
10 porciones

Składniki

  • 1000 g de agua
  • 1 sobre de polvo para preparar gelatina sabor mango (p. ej. Jell-O®)
  • 1 cda de grenetina en polvo
  • 100 g de queso crema
  • 2 mangos manila, uno solamente la pulpa y otro en cubitos, separados
  • 500 g de yogur de mango

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 108 kcal / 454 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...