Urządzenia i Akcesoria
Frijoles charros
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porciones
Składniki
-
100 g de tocino ahumado rebanado
-
100 g de chorizo
-
150 g de cebolla
-
4 dientes de ajo
-
30 g de chile serrano
-
250 g de jitomate pelados, sin semillas y en cubitos
-
600 g de frijol bayo cocido
-
3 ramitas de cilantro y un poco más para servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
13 g
Kalorie
1134 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
EL SABOR DE SIEMPRE
55 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Frijoles charros
25 min
Frijoles refritos
25 min
Arroz primavera
40 min
Frijoles negros
14 godz.
Picadillo
25 min
Carne en su jugo
35 min
Frijoles de la olla
2 godz.
Frijoles puercos
15 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Salsa de chile de árbol seco
20 min
Picadillo con rajas
25 min
Frijoles refritos
20 min