Frijoles charros

Frijoles charros

4.6 65 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porciones

Składniki

  • 100 g de tocino ahumado rebanado
  • 100 g de chorizo
  • 150 g de cebolla
  • 4 dientes de ajo
  • 30 g de chile serrano
  • 250 g de jitomate pelados, sin semillas y en cubitos
  • 600 g de frijol bayo cocido
  • 3 ramitas de cilantro y un poco más para servir

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 270 kcal / 1134 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 27 g
Błonnik 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...