Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de frijoles
- 2000 g de agua
- sal, al gusto
- ¼ de cebolla (opcjonalnie)
- 1 diente de ajo (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 6966.4 kJ / 1665 kcal
- Białko
- 117 g
- Węglowodany
- 301.5 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 76 g
- Sód
- 160 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de lentejas
1h 30min
Frijoles negros
14 godz.
Espagueti rojo
20min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 godz. 30 min
Entomatadas de pollo
40min
Frijoles refritos
20min
Agua de jamaica
20min
Papitas negras
55min
Pan Piadina con pollo desmenuzado y crema de berenjena
2 Std. 10 Min
Pasta de jitomate
2h 40min
Caldo de pollo con fideos
35min
Cochinita Pibil Demo
15min