Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Huevos tibios
- 2000 g de agua
- 4 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 346.5 kJ / 82.5 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frijoles de la olla
2h
Verduras al vapor
45min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Huevos pochados
25min
Frijoles negros
14sa
Huevos medios (4 piezas)
20 min
Huevos poché en jitomate
30min
Huevos medios
25min
Huevos medios duros (6 piezas)
20 min
Agua de jamaica
20 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min