Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g red radishes, washed, leaves removed
- 1 garlic clove
-
½
bunch fresh parsley, cut in pieces
lub ½ bunch fresh coriander, cut in pieces - 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 tsp grated lemon zest
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 90 g olive oil
- 25 g toasted pine nuts
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for serving
-
4
cod fillets (approx. 150 g each)
lub 4 white fish fillets (approx. 150 g each) - 300 g water
- 1 spring onion, thinly sliced, for garnishing
- 1 baguette, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2897 kJ / 692.4 kcal
- Białko
- 54.6 g
- Węglowodany
- 44.2 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 897.1 mg
Alternatywne przepisy
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Pas d’évaluation
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2j
Potato Gratin
1h 10 min
Beef Stroganoff
40 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Pina Colada Layer Cake
2j 30 menit
Zachary Daiquiri
20 min
Cod with aïoli
40 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chorizo Dip
25 min
Oysters Rockefeller
25 min