Fasole neagră - rețeta de bază

Fasole neagră - rețeta de bază

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 porții

Składniki

  • fasole neagră uscată
    225 g
  • apă pentru înmuiat
  • ceapă tăiată în bucăți
    115 g
  • sare
    1 linguriță
  • oregano uscat
    1 lingură
  • foaie de dafin proaspătă opțional
    1
    1 foaie de dafin, uscată, opțional
  • supă concentrată de legume
    1135 g
  • coriandru proaspăt pentru ornat

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 1250 mg
Białko 13 g
Kalorie 925 kJ / 221 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...