奶油豌豆湯

奶油豌豆湯

3.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 人份

Składniki

  • 洋蔥 ,對切半
    150 克
  • 奶油,有鹽或無鹽
    20 克
  • 豌豆, 新鮮
    1000 克
    1000 克 冷凍豌豆
  • 600 克
  • 雞高湯醬
    1 大匙
    1 雞高湯塊(用於0.5公升的水)
  • 法式酸奶油
    200 克
    200 克 酸奶油
  • 現磨黑胡椒粉 ,依個人口味調整
    2 小撮
  • ,依個人口味調整
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7 g
Kalorie 778 kJ / 187 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 8 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...