Urządzenia i Akcesoria
姜母鸭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
生姜去皮
-
水600 克
-
姜 切2-3厘米厚块300 克
姜母鸭
-
麻油15 克
-
鸭 选用番鸭切块,吸干水份600 克
-
米酒250 克
-
生抽15 克
-
蚝油10 克
-
糖1 小撮
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
351.6 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
3291 kJ /
786.6 kcal
Tłuszcz
63.3 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
20.5 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品基础烹饪
25 Przepisów
Chiny
Chiny