姜母鸭

姜母鸭

4.0 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

生姜去皮
  • 600 克
  • 切2-3厘米厚块
    300 克
姜母鸭
  • 麻油
    15 克
  • 选用番鸭切块,吸干水份
    600 克
  • 米酒
    250 克
  • 生抽
    15 克
  • 蚝油
    10 克
  • 1 小撮
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 351.6 mg
Białko 19.3 g
Kalorie 3291 kJ / 786.6 kcal
Tłuszcz 63.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 20.5 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...