![Beef stew with buttermilk dumplings Beef stew with buttermilk dumplings](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B2DFDB8B-E8CF-4E7E-AC75-8B2173871598/Derivates/9EA55F2D-A8AB-4DAA-A746-544380ABC3EF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dumplings
- butter, for greasing
- 60 g butter, chilled
- 230 g self-raising flour
- 110 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 500 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste or Meat stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2424 kJ / 577 kcal
- Białko
- 32.5 g
- Węglowodany
- 36.5 g
- Tłuszcz
- 32.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.6 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 962.2 mg
Alternatywne przepisy
Irish stew
1 Std. 30 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chorizo and chicken pasta
50min
Stir-fry beef bowl
35 Min