![Stir-fry beef bowl Stir-fry beef bowl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9740BCCC-2074-4000-8823-B47A880E18B4/Derivates/3864C9E4-A018-43AD-962B-33D1BF2EC96B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g stir-fry beef
- 50 g soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 2 tsp cornflour
- 1 tbsp brown sugar
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ¼ tsp ground black pepper
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 1 carrot, peeled and cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 1 tsp sesame oil
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2226.3 kJ / 530.1 kcal
- Białko
- 44.4 g
- Węglowodany
- 71.8 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 1402.4 mg
Alternatywne przepisy
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Chicken teriyaki
20 min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Chicken and cashews
55 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Apricot chicken risotto
30 Min